Izvor: Beta, 02.Nov.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija BAT Srbija dala Vranju računare

Duvanska kompanija "British American Tobacco (BAT)" je danas saopštila da je Gradu Vranju uručila računare za institucije i grdjane kojima su najpotrebniji.U saopštenju je BAT kaže istaknuto da u skladu s društvenom odgovornošću, ulaže u modernizaciju opreme i digitalnu pismenost jer su to preduslovi razvoja društva.Direktor fabrike BAT u Vranju, Ričard Vredenberg, rekao je da je neophodno pratiti nova znanja i trendove."Želimo da omogućimo da što veći broj institucija i gradjana u Srbiji ima mogućnost da koristi najsavremeniju opremu. Naša kompanija je prošle godine zato poklonila računarsku opremu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije", kazao je on.BAT je od dolaska u Srbiju uložio više od milion evra u društveno odgovorne projekte.Ta kompanija je u Srbiji direktno investirala više od 270 miliona evra, a od 2003. je kroz poreze u budžet Srbije uplatila više od dve milijarde evra.BAT u Srbiji radi od 1996. godine, a privatizacijom Duvanske industrije Vranje 2003. postao je "jedan od pionira stranih direktnih investicija i najveći britanski investitor u Srbiji", piše u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BAT SRBIJA URUČIO VREDNU DONACIJU GRADU VRANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018

Kompanija British American Tobacco (BAT) donirala je vrednu računarsku opremu Gradu Vranju, a koji će donaciju dalje preusmeriti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. ..Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.