BAT SRBIJA URUČIO VREDNU DONACIJU GRADU VRANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAT SRBIJA URUČIO VREDNU DONACIJU GRADU VRANJU

Kompanija British American Tobacco (BAT) donirala je vrednu računarsku opremu Gradu Vranju, a koji će donaciju dalje preusmeriti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. 

Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira u osavremenjivanje opreme i edukaciju u oblasti digitalne pismenosti kao preduslov budućeg razvoja celokupnog društva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posebno lokalne zajednice.

- Izuzetno smo ponosni na konstantna ulaganja naše kompanije u modernizaciju tehnologije, kako u okviru BAT sistema, tako i donacijama ka društvenoj zajednici i institucijama kojima je pomoć neophodna. Svesni smo koliko je u današnje vreme digitalizacije neophodno ići u korak sa novim znanjima i trendovima a, upravo iz tog razloga, želimo da pomognemo da što veći broj institucija i građana u Srbiji ima mogućnost da radi na najsavremenijoj opremi. Ovakva praksa ostaće opredeljenje naše kompanije i u budućnosti - izjavio je direktor fabrike BAT Vranje Ričard Vredenberg.

Donacija Gradu Vranju predstavlja nastavak aktivnosti na ovom polju s obzirom na to da je kompanija prošle godine donirala vrednu računarsku opremu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Tokom proteklih 15 godina BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti. U prilog tome govori činjenica da je od svog dolaska na srpsko tržište investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte.

Potvrda društveno odgovornog poslovanja došla je i u vidu brojnih nagrada i priznanja koje je kompanija dobila.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.