Kolima udarili muškarca u Vranju, pa nastavili da ga tuku dok je ležao

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima udarili muškarca u Vranju, pa nastavili da ga tuku dok je ležao

U tuči koja se dogodila u nedelju 13. oktobra ispred pekare u centru Vranja, teško je povređen muškarac koga su najpre udarili autom, a zatim su dvojica muškaraca koji su bili u autu, nastavili da tuku povređenog koji je sve vreme ležao na zemlji.

Iz vranjske policije potvrđuju da je tuča počela ranije u jednom kafiću, kada su trojica muškaraca posle kraće rasprave napali 24-godišnjaka i teže ga povredili. Zatim je napadnuti mladić sa svojim 51-godišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ocem seo u “ford” i nakon vožnje po gradu pronašli su ispred pekare muškarce koji su ga u kafiću pretukli.

Otac mladića napadnutog u kafiću se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, a osumnjičeni 33-godišnjak koji je napao njegovog sina za krivično delo teška telesna povreda i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom Tužilaštvu.

Protiv mladića koji je pretučen u kafiću biće podneta krivična prijava za krivično delo nanošenje lakih telesnih povreda, a protiv još trojice učesnika u tuči za krivično delo nanošenje težih telesnih povreda.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.