Izvor: Blic, 27.Dec.2023, 23:06

SAV NOVAC IDE ZA LEČENJE DEČAKA Kolica sa kojima je trčao kroz pustinju Marko prodaje na licitaciji da pomogne Maksimu (5)

Sa njima je trčao kroz paklenu pustinju Maroka kada su mu pratioci završili na infuziji, u njima je nosio najneophodniju opremu a sada će uz pomoć njih sakupiti još deo novca koji nedostaje malom Maksimu Milenkoviću (5) iz Niša za lečenje! Marko Nikolić (36) iz Vranja, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja i fitnes menadžer, posle pretrčanih 1.420 kilometara tokom svog “Maratona za život”, odlučio je da stavi na javnu licitaciju kolica koja su mu bila od životne važnosti u jednom delu svog nesvakidašnjeg pustinjskog poduhvata. Sav novac koji se izlicitira za kolica, ide na Maksimov humanitarni račun!
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.