Ko traži hapšenje srpskog ambasadora? Nije ti ovo N1, pa da se*eš neselektivno. Poklopi se ušima FOTO

Izvor: B92, 14.Sep.2021, 09:03

Ko traži hapšenje srpskog ambasadora? "Nije ti ovo N1, pa da se*eš neselektivno. Poklopi se ušima" FOTO

Sarajevo -- Na društvenim mrežama u BiH vodi se snažna polemika nakon hapšenja Edina Vranja u Srbiji.

Zbog toga je član Predsjedništva Željko Komšić na razgovor pozvao ambasadora Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića, koji je to odbio.

Kako piše sarajevski Dnevni avaz, novinar Bakir Hadžiomerović je zbog odluke srpskog ambasadora na svom Twitter nalogu pozvao na njegovo hapšenje, a u sve se umešao i Dragan Mektić, bivši ministar bezbednosti BiH. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Možda jeste radikalno, ali najadekvatnije rešenje je da sada bh. službe zvanično uhapse srpskog ambasadora. Đorđević je svakako ovde na špijunskom zadatku rasturanja Bosne i Hercegovine. Na višedecenijsko nasilje zvaničnog Beograda mora se odgovoriti istom merom", napisao je Hadžiomerović.

Na to je Mektić uputio odgovor:

"Svašta. Jesi li ti ikad čuo za Bečku konvenciju iz 1961.godine", napisao Dragan Mektić, napomenuvši da se ambasadori ne smeju hapsiti.

Hadžiomerović mu na to nije ostao dužan, pa se ponovo oglasio:

"Svašta! A jesi li ti ikad čuo za ratne zločine počinjene u Prnjavoru iz 1992. godine? Koliko mi je poznato, tamo si tada bio važna policijska ćivija... Nije ti ovo N1, pa da se*eš neselektivno. Poklopi se ušima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.