Kamionom USMRTIO STARCA

Izvor: OkRadio.rs, 23.Sep.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamionom USMRTIO STARCA

Vranje - Policija u Vladičinom Hanu uhapsila je D. M. (29) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je on u selu Garinje u opštini Vladičin Han, upravljajući kamionom i krećući se unazad, udario starca (79), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, osumnjičenom je određeno zadržavanja do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

VOZIO U RIKVERC, USMRTIO DEDU Tragedija u Vladičinom Hanu, muškarac preminuo na licu mesta

Izvor: Blic, 23.Sep.2019

Dvadesetdevetogodišnji D. M. iz okoline Vladičinog Hana uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.