UŽAS U NOVOM KNEŽEVCU: Pretukli 18-godišnjaka na smrt, mladiću pukla jetra od siline udaraca!

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM KNEŽEVCU: Pretukli 18-godišnjaka na smrt, mladiću pukla jetra od siline udaraca!

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu, nezvanično saznaju "Novosti" Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu, nezvanično saznaju "Novosti".Prema prvim informacijama, četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića rukama i nogama, a kako je obdukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pokazala, mladiću je usled udaraca u stomak pukla jetra. Pročitajte još - UŽAS U TUTINU Pronađeno telo mladića (18), policija sumnja na ubistvo Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Pošto je utvrđeno da je smrt nastupila nasilno, pokrenuta je istraga, te je policija ubrzo lišila slobode osumnjičeni.Nakon saslušanja u tužilastvu, svima je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U NOVOM KNEŽEVCU Četvorica tinejdžera nasmrt pretukla druga (18)

Izvor: Blic, 22.Sep.2019

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili osamnaestogodišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Novi Kneževac: Na smrt pretukli mladića

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 15 i 16 godina koji su osumnjičeni da su ubili 17-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu...Četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića rukama i nogama, a kako je obdukcija pokazala, mladiću je...

Nastavak na Radio 021...

UŽAS U NOVOM KNEŽEVCU: Osumnjičeni da su pretukli 18-godišnjaka na smrt, mladiću pukla jetra od siline udaraca! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019

Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 16 i 15 godina osumnjičenih da su ubili 18-godišnjeg Martina Barnu u Novom Kneževcu, nezvanično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.