Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 15:01

KRISTOFER HIL U VRANJU Ohridski sporazum se tiče Kosova, a ne drugih delova Srbije

Ohridski sporazum imaće pozitivan efekat ne samo na Srbiju, već i na Balkan u širem smislu kao region, rekao je u Vranju američki ambasador Kristofer Hil. „Nadam se da će Ohridski sporazum ostati u istoriji zabeležen s jedne strane kao tačka u kojoj je krenula normalizacija odnosa Beograda i Prištine i učinila da granice spajaju […] The post KRISTOFER HIL U VRANJU Ohridski sporazum se tiče Kosova, a ne drugih delova Srbije appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OSTAĆE ZABELEŽEN U ISTORIJI" Hil o sporazumu iz Ohrida: Imaće efekte na ceo Zapadni Balkan

Izvor: Blic, 29.Mar.2023

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas, tokom posete Vranju, da veruje da će Ohridski sporazum imati pozitivan efekat na ceo Balkan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.