Još jedan INTERNACIONALAC u dresu Radnika

Izvor: OkRadio.rs, 16.Avg.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan INTERNACIONALAC u dresu Radnika

Vranje - U nizu zvučnih pojačanja po prvi put u redovima Surduličana, poziciju zadnjeg veznog pravo iz grčke Larise popunjava Andreas Dermitzakis, saopštio je FK Radnik. Devetnaestogodišnji Dermitzakis jedno je od poletnijih mladih lica grčke Super lige koji je sezone od 2016. do 2018. proveo u Olimpijakosu.   Ugovor sa Radnikom potpisao je na tri i po godine, a priliku da debituje na našoj superligaškoj sceni najverovatnije će imati u nedelju, kada Radnik na domaćem terenu odigrava utakmicu sa ekipom Mačve iz Šapca.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Mladi grčki fudbaler stigao u surdulički Radnik

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2018

Troipogodišnji ugovor sa surduličkim Radnikom potpisao je 19-godišnji Grk Andreas Dermicakis koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a stigao je iz Larise...Nekadašnji igrač mlađih selekcija Pirasosa, Olimpijakosa i Larise novo je pojačanje superligaša iz Surdulice...Devetnaestogodišnji Dermitzakis...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.