Još dvoje preminulih u vranjskim kovid bolnicama, dupliran broj novozaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 10:38

Još dvoje preminulih u vranjskim kovid bolnicama, dupliran broj novozaraženih

Broj testiranih i novoobolelih od kovida u Pčinjskom okrugu dupliran je za dan, te su od 577urađenih testova, 182 osobe dobile pozitivan nalaz na kovid, a među njima 102 Vranjanca. Od 115 hospitalizovanih u kovid bolnicama u tom gradu, 62 pacijenta su na kisoničkoj potpori, a od kovida su preminule 2 osobe.

Posle Vranja, najveći broj novozaraženih registrovan je u Surdulici, gde je 31 osoba dobila pozitivan rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 24 ih je iz Vladičinog Hana, 15 iz Bujanovca, 6 iz Bosilegrada, 3 iz Trgovišta i 1 iz Preševa.

Tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti je urađeno 269 pregleda, a 105 ljudi se javilo prvi put sa simptomima koji ukazuju na kovid.

Takođe, urađeno je 9 PCR i 117 antigenskih testova. Od toga 59 je pozitivno na koronavirus - saopštavaju iz Štaba.

U poslednja 24 sata je na lečenje u kovid bolnicama primljeno 15, a otpušteno 12 pacijenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.