Jedna osoba preminula, 76 na lečenju u vranjskim kovid bolnicama

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2020, 10:25

Jedna osoba preminula, 76 na lečenju u vranjskim kovid bolnicama

Broj pacijenata na bolničkom lečenju u vranjskim kovid bonicama je 76, od toga pozitivnih 34. Jedna osoba je preminula, saopštio je vranjski Krizni štab.

Među hospitalizovanima, kako se navodi, nema dece.

Trenutan broj slobodnih mesta je 139, a na kućno lečenje je otpušteno 8 pacijenata.

Tokom jučerašnjeg dana u vranjskoj kovid ambulanti obavljeno je 135 pregleda, od čega prviih pregleda 37, a kontrolnih 98. Uzorkovana je krv kod 79 pacijenata i sačinjeno 106 RTG snimaka pluća - saopšteno je iz Kriznog štaba.

Urađeno je 46 brzih i 52 PCR testa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Jedna osoba preminula u Vranju, u Novom Pazaru 16 pacijenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2020

Broj pacijenata na bolničkom lečenju u vranjskim kovid bonicama je 76, od toga pozitivnih 34. Jedna osoba je preminula, saopštio je vranjski Krizni štab...Među hospitalizovanima, kako se navodi, nema dece...Trenutan broj slobodnih mesta je 139, a na kućno lečenje je otpušteno osam pacijenata...Tokom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.