Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2021, 20:19

Iz Vranja otišla 22 autobusa na SNS skup, svaki od njih ima kontrolora

VRANJE

Članovi i simpatizeri Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju krenuli su, danas pre podne, za Beograd kako bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i prisustvovali akademiji povodom 13. rođendana stranke i izbornoj skupštinia mediji su pozvani da usprate polazak.

U ime Gradskog odbora Vranja Izbornoj skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS prisustvovaće 42 delegata, a Pčinjskog okruga 100. Biće izabrano predsedništvo stranke koje će u daljem periodu voditi ovu stranačku organizaciju, rekao je, pred polazak za Beograd, potpredsednik vranjskih naprednjaka Dušan Aritonović.

„Ovde smo da svi zajedno u lepom raspoloženju odemo da damo podršku i podstrek našem predsedniku Aleksandru Vučiću da i ubuduće vodi politiku mira i stabilnosti, politiku ekonomskog razvoja i prosperiteta, politiku demografske nezavisnosti i dobre politike mladih, sa jednom dobrom vizijom i sa jednom dobrom misijom koju je do sada imao, a to je da Srbija bude bolje mesto za život i da se i ubuduće obezbedi stvaranje boljih uslova za život svih naših građana“, rekao je Aritonović.

Prethodnih nekoliko dana vranjski naprednjaci su intezivno radili na pripremi organizacije putovanja za Beograd. Kako kažu vladalo je veliko interesovanje.

„U svakom autobusu ima određen kontrolor i vođa puta da bi se ljudima koji idu za Beograd olakšalo putovanje. Preduzete su sve mere zaštite. Jedini problem sa kojim smo se susreli je veći broj ljudi nego što su realno trenutno kapaciteti prevoznika. Prijavilo se između 1.300 i 1400 ljudi. Mi smo mogli da obezbedimo 22 autobusa za 1.100 ljudi“, ističe Stefan Dutina, predsednik Saveta za bezbednost GrO SNS u Vranju.

Njima su se uz put priključili autobusi sa članovima i pristalicama Srpske napredne stranke iz svih opština Pčinjskog okruga.

Svi odbori SNS u okrugu prethodnih dana su jednoglasno podržali kandidaturu Aleksandara Vučića za predsednika stranke.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.