Izvor: JUGpress.com, 24.Sep.2021, 18:09

Istakali gorivo iz rezervoara kamiona

VRANJE-PREŠEVO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice dvadesetogodišnjaka i jednog dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopštila je vranjska policija danas.

Sumnja se da su oni, u toku noći 22. septembra ove godine, istočili gorivo iz rezervoara teretnog vozila parkiranog na placu jedne privatne firme u Preševu.

Policija je pronašla gorivo i vratila ga vlasniku.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Preševac istočio gorivo iz tuđeg kamiona

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Sep.2021, 14:45

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice dvadesetogodišnjaka i jednog dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.