Internacionalna kolonija Vranje 2019: Domaćini i gosti – kičica uz kičicu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jul.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internacionalna kolonija Vranje 2019: Domaćini i gosti – kičica uz kičicu

U ponedeljak, 22. jula, počinje Internacionalna likovna kolonija „Vranje 2019". Učesnici kolonije biće slikari iz Francuske, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Srbije.    Ove godine veliki broj umetnika iz Vranja biće gosti kolonije i zajedno sa ostalim učesnicima stvarati umetnička dela koja će ostati kao poklon Gradu.    Gosti će obići i najznačajnije kulturno-istorijske spomenike u Vranju i okolini, a planiran je i izlet do manastira Sveti Prohor Pčinjski.   Organizator Internacionalne likovne kolonije je JU Narodni univerzitet, a pokrovitelj grad Vranje.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Animirani film za decu i mlade

Izvor: Megafon.co, 19.Jul.2019

Deca i mladi iz Niša imaju priliku da nauče kako da naprave svoj animirani film. Međunarodna kolonija animiranog filma za decu i mlade “Pantelej 2019” održava se 13. put u Nišu od 22. do 26. jula 2019.godine.. Svečano otvaranje zakazano je za 22. jul od 20 sati u Oficirskom domu. Prepodnevni...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.