In memoriam: Vukašin Antić

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

In memoriam: Vukašin Antić

Poznati vranjski hirurg, čuven po lečenju karcinoma dojke i hroničar medicine vranjskog zdravstva dr Vukašin Antić preminuo je u 62. godini u sredu, 1. aprila.

Antić je diplomirao i specijalizirao studije hirurgije na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Knjigu “Bolnica u Vranju”, koja predstavlja istorijat celokupnog vranjskog zdravstva, izdao je 2003. godine i, osim borbe protiv karcinoma dojke, to je jedan od njegovih najvećih doprinosa medicini.

Antić se isticao i u društvenom, ali i političkom životu Vranja kroz opoziciono delovanje.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

IN MEMORIMAM: Dr Vukašin Antić, hirurg

Izvor: Danas, 01.Apr.2020

U Kliničkom centru u Nišu preminuo je u 62. godini poznati vranjanski hirurg dr Vukašin Antić, poznat kao specijalista koji je poslednjih godina uradio na stotine operacija karcinoma dojke i u toj oblasti po čemu je bio pionir u primeni hirurških metoda u ovoj oblasti, a nakon specijalizacije u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.