IN MEMORIMAM: Dr Vukašin Antić, hirurg

Izvor: Danas, 01.Apr.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIMAM: Dr Vukašin Antić, hirurg

U Kliničkom centru u Nišu preminuo je u 62. godini poznati vranjanski hirurg dr Vukašin Antić, poznat kao specijalista koji je poslednjih godina uradio na stotine operacija karcinoma dojke i u toj oblasti po čemu je bio pionir u primeni hirurških metoda u ovoj oblasti, a nakon specijalizacije u Francuskoj.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gradonačelnik Milenković: Vule, hvala ti na svemu

Izvor: OkRadio.rs, 02.Apr.2020, 12:35

Napustio nas je veliki čovek i vrhunski stručnjak, dr Vukašin Antić, naš doktor Vule, stoji u oproštaju gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića. Bio je neprikosnoveni hirurg, sa čijim su radom u oblasti kojom se bavio, bili dobro upoznati ne samo Vranjanci, već i struka i pacijenti u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.