Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2021, 14:01

I dalje raste broj novoinficiranih u Vranju

VRANJE

Na teritoriji Pčinjskog okruga, u poslednja 24 časa, 133 osobe su novoobolele od korona virusa.

Sa područja Grada Vranja je 114 osoba, sledi Vladičin Han gde je registovano šest pozitivnih, u opštinama Surdulica i Preševo četiri su novozaražene osobe, Bujanovcu tri i Trgovištu dva.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u sredu, je obavljeno 110 prvih, a ukupno je bilo 210 pregleda. Krv je uzorkovana kod 174 pacijenta i sačinjeno 79 RTG pluća. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Urađena su 162 antigenska  testa. Na korona virus je pozitivno 105 pacijenata. Upala pluća je otkrivena kod 10 osoba.

U bolnicama za kovid pacijente u Vranju smešteno je 116 lica, od kojih je 100 pozitivno. Isto toliko pacijenata je sa upalom pluća, dok je na kiseoničkoj potpori 57.

U Zdravstvenom centru Vranje trenutno su slobodne 44 postelje za pacijente koje imaju kovid-19.

U toku jučeršnjeg dana u Dečjoj kovid ambulanti obavljeno je 65 pregleda.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Epidemiolog Stanković: U Vranju je neophodno pooštravanje mera, kako ne bi bili „srpski Vuhan“

Izvor: Danas, 11.Feb.2021

Komentarišući današnji podatak da je u Vranju nastavljen rast obolelih od virusa Covid 19, dr Slađan Stanković, epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Vranju večeras je za portal Danasa izjavio da "ovakva epidemiološka situacija zahteva pooštravanje mera na celoj teritoriji opštine Vranje".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.