Hiljade trkača na Vranjskom maratonu, Olivera Jevtić počastvovana (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 02.Jun.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade trkača na Vranjskom maratonu, Olivera Jevtić počastvovana (VIDEO)

Prvi put sam u Vranju i srećna sam zbog toga jer mi je pripala čast da budem promoter sjajnog događaja, kazala je prilikom otvaranja današnjeg Vranjskog maratona u ovom gradu olimpijska atletičarka Olivera Jevtić.



Ona je dodala da je Vranja sada prepoznatljivo na atletskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mapi Srbije i Balkana i iskazala nadu da će ovak manifestacija postati tradicionalna.

Biti danas u Vranju za mene je velika privilegija. Ovaj grad je sada prepoznatljiv. Poruka za sve takmičare je „ako imate cilj, naći ćete i put“. Svima želim uspešno takmičenje“, poručila je Jevtićeva na početku Drugog polumaratona i maratona u Vranju.



Među 200 prijavljenih za glavnu trku, došli su i takmičari iz Makedonije i jedan takmičar iz Bugarske.

Pored glavnog maratona, održaće se i trka za najmlađe na 200 metara, kao i trka zadovoljstva za malo starije koji će trčati jedan kilometar. Mi smo tu da ih podržimo i poželimo mnogo uspeha“, rekao je gradski većnik za sport Nenad Đorđević.

Organizator manifestacije je Atletski klub „Vranjski maratonci“.

U okviru ovogodišnje manifestacije održava se polumaraton (21.1 km), maraton (42.2 km), polumaraton štafeta (21.1 km), kao i trka za decu do 10 godina (200 m) i trka zadovoljstva (1 km).
Pogledaj vesti o: Vranje,   Jutjub

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.