Haskić za pobedu Radničkog u Lučanima, ubedljiv trijumf Čukaričkog

Izvor: RTS, 06.Okt.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haskić za pobedu Radničkog u Lučanima, ubedljiv trijumf Čukaričkog

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Mladost u Lučanima sa 1:0 (0:0), u utakmici 11. kola Superlige Srbije. Čukarički sa 6:1 deklasirao Dinamo iz Vranja.
Jedini gol u Lučanima postigao je Nermin Haskić u 87. minutu, i na taj način ostavio Nišlije na deobi drugog mesta sa Partizanom.

Mačva je na svom terenu savladala ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bačke sa 2:0, a dvostruki strelac bio je Gigić u drugom poluvremenu.
Istovremeno su Radnik i Spartak odigrali bez golova. 
Čukarički je sa 6:1 savladao Dinamo iz Vranja, a zanimljivo je činjenica da je čak pet golova u drugom poluvremenu postignuto u razmaku od 13 minuta.
Domaći su poveli golom Stojanovića u 36. minutu, da bi se u nastavku u listu strelaca upisali Tedić u 50, Puškarić u 53, Stojanović u 55, Stevanović u 58. i Zorić u 63. minutu, dok je jedini gol za goste postigao Dimitrov u 62, minutu susreta.
Napredak je u Novom Sadu savladao ekipu Vojvodine 1:0, golom Zeca u 41. minutu, dok je Proleter na Banjici bio bolji od Rada 3:1.
Petak: Partizan - Voždovac 4:0.
Nedelja: Zemun - Crvena zvezda (13 sati).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.