Halimi: Popis nova manipulacija

Izvor: OkRadio.rs, 16.Sep.2013, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halimi: Popis nova manipulacija

Vranje - Predsednik Partije za demokratsko delovanje Riza Halimi kritikovao je najave predsednika Koordinacionog tela Zorana Stankovića da će 2014. godine biti sproveden vanredni popis na jugu Srbije. On je zatražio od Vlade Srbije da, u duhu evropskih vrednosti, obezbedi ozbiljan pristup u rešavanju teških i osetljivih problema Albanaca. Halimi, koji je i poslanik u Skupštini Srbije, tvrdi da Stanković "arbitrarno i nametnuto" najavljuje da će biti vanrednog popisa i da je, posle nedavnog sastanka sa 24 ambasadora OEBS-a u Bujanovcu, izneo niz neprihvatljivih izjava o problematici Albanaca na jugu Srbije. - Ako su ovo i stavovi Vlade Srbije...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Haljimi: Popis Albanaca na jugu neće rešiti probleme

Izvor: Danas, 16.Sep.2013

Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) i narodni poslanik Riza Haljimi kritikovao je najavu predsednika Koordinacionog tela Zorana Stankovića da će 2014. godine biti sproveden vanredni popis stanovništva u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.