Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2022, 19:43

Grk koji je uhvaćen sa marihuanom branio se ćutanjem

VRANJE

Državljanin Grčke G. P. koji je osumnjičen da je pokušao da prokrijumčari blizu 32 kilograma marihuane, skrivene u neprijavljenom kompresoru za vazduh, pred zamenikom Višeg javnog tužioca u Vranju branio se ćutanjem.

Tužilaštvo je predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor.

Pedesetsedmogodišnji državljanin Grčke iz Kilkisa uhapšen je na graničnom prelazu Preševo, 29. novembra, na ulazu u Srbiju. Vozio je kamion sa prikolicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bugarskih registarskih tablica na relaciji Grčka – Nemačka. Prijavio je da prevozi masline, kartonsku ambalažu i delove za kamion. Prilikom pretresa vozila pronađen je neprijavljen kompresor za vazduh, čija je unutrašnjost  bila ispunjena paketima marihuane.

Za izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga zaprećena je kazna zatvora od dve do dvanaest godina, kažu u Tužilaštvu.

5

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Grčka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.