Građani mogu da glasaju za projekte

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani mogu da glasaju za projekte

VRANJE

Zahvaljujući Vranjancima koji su učestvovali u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, lokalna samouprava je dobila 23.000 evra. Kako će ovaj novac biti utrošen o tome će odlučiti punoletni građani Vranja.

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković, prvog dana glasanja u Uslužnom centru Gradske uprave, dao je svoj glas za jedan od tri predviđena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << projekta.

,,Zahvaljujući našim građanima dobili smo sredstva u iznosu od 23.000 evra, koja su namenjena za obnovu škola, vrtića i bolnica. Odluku o tome koji će jedan od tri ponuđena projekta biti finansiran donose građani, koje pozivam da se uključe u akciju glasanja. Izjašnjavanjem pokazujemo visok stepen odgovornosti jer se projekti odnose na poboljšanje uslova za rad dece i učenika“, naglasio je gradonačelnik dr Milenković.

 Pravo izjašnjavanja imaju svi punoletni građani i to do 15. juna. Potrebno je da zaokruže jedan od tri projekta, a to su sanacija sanitarnih čvorova u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“, nabavka vozila za dostavu hrane vrtićima Predškolske ustanove ,,Naše dete“ i arhitektonsko i građevinsko uređenje vrtića ,,Čarolija“.

Punkt za glasanje otvoren je i na šetalištu u centru grada koji će u narednih 10 dana građanima biti dostupan od 7 do 20 sati.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Građani Medijane biraju gde će biti uložen novac iz igre “Uzmi račun i pobedi”

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2018, 15:40

Da li će se kupiti ulltrazvučni aparat za niški Dom zdravlja, nabaviti interaktivne table za 11 osnovnih škola ili kupiti vozilo Gerontološkom centru od 23.000 evra koja su pripala Opštini Medijana zahvaljujući velikom broju računa poslatih u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, odlučiće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.