Gojković: Nešto nije kako treba u Vranju

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 17:42

Gojković: Nešto nije kako treba u Vranju

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković najavio je da će sutra poseban tim Ministarstva zdravlja posetiti Vranje.

Poseta će biti organizovana kako bi se ustanovilo zbog čega tamo postoji veliki broj novozaraženih.

Gojković je, nakon sednice Kriznog štaba, kazao da, na inicijativu premijerke Ane Brnabić, u Vranje ide posebna ekipa da reši problem.

"Imamo problem sa situacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojoj na dugi vremenski period i po apsolutnim brojevima imamo ogroman broj zaraženih pacijenata. Tu se nešto ne događa kako treba“, podvukao je on.

Upitan koliko bolnica se vratilo u kovid-sistem, Gojković je ukazao da je svaki dan sve veći broj bolesnika u Srbiji, a time se i povećava udeo u bolničkim kapacitetima.

Što se Beograda tiče, preneo je da kapaciteti bolnice u Batajnici nisu potpuno popunjeni, a da je isto i sa kovid-bolnicom u Kruševcu.

"Naravno ako se povećava broj bolesnika, povećavaće se i broj ležećih pacijenata za kovid", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlada šalje poseban medicinski tim u Vranje zbog konstantno velikog broja zaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021

"Tu se nešto ne događa kako treba" – ovim rečima pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković opisuje epidemiološku situaciju u Vranju. Zbog konstantnog velikog broja zaraženih u tom gradu, kako je rekao, sutra će Vranje posetiti jedan tim iz Ministarstva zdravlja, da bi videli na licu mesta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.