Glavni putevi bez snega, kolovozi vlažni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2021, 12:00

Glavni putevi bez snega, kolovozi vlažni

JP Putevi Srbije saopštili su večeras da su najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi vlažni.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na pojedinim deonicama, kao i na teritoriji Novog Pazara, Užica, Vranja.

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara, Užica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vranja.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Užica, Vranja, Zaječara.

Neprohodan je put Pirot - Babušnica - Veliko Bonjince.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Magla od petlje kod Vladičinog Hana do petlje kod Vranja

Na deonici auto-puta E-75 od petlje Vladičin Han do petlje Vranje, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 do 70 metara, saopštilo je večeras Javno preduzeće “Putevi Srbije” (JPPS).

Vozačima se savetuje maksimalan oprez pri vožnji.

JPPS apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kao i na mostovima.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sneg na pojedinim putevima, moguća i magla

Izvor: B92, 31.Jan.2021

Na putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima...Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Novog Pazara, Užica, saopšteno je večeras iz JP "Putevi Srbije"...Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.