Futsaleri gostuju Nišlijama

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsaleri gostuju Nišlijama

Ekipa KMF Vranje u nedelju gostuje Kopernikusu u Nišu u pretposlednjem kolu Prve futsal lige Srbije. - Očekujemo borbenu i izuzetno tešku utakmicu. Kopernikus je treći na tabeli, a KMF Vranje je na desetom mestu – kaže Goran Jović sekretar kluba. Ostala su još dva kola Prve futsal lige Srbije. Vranjanci nakon gostovanja u Nišu dočekuju Smederevo. Nakon toga biće odigrana i zaostala utakmica sa šampionom, ekipom Ekonomca iz Kragujevca. KMF Vranje nalazi se trenutno na desetom mestu na tabeli sa sedam bodova.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Najava košarkaškog vikenda

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2014

Košarkaši vranjskog Juga u 10. kolu Prve regionalne lige Istok kod kuće igraju sa OKK Juniorom iz Niša. U devet odigranih kola, Jug je zabeležio samo tri pobede, i nalazi se na  11. mestu sa osvojuenih 12 bodova, dok se Nišlije nalaze na 13. mestu sa 10 bodova. U devet  utakmica u Drugoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.