Izvor: JUGpress.com, 24.Apr.2024, 22:06

Festival mladih: Utiči na budućnost lokalne zajednice

VRANJE

Udruženje ,,Aktivisti iz komšiluka” organizuje ,,Festival mladih” na kom će mladi iz Vranja imati prilike da upoznaju organizacije, edukatore i aktiviste iz Vranja i drugih gradova i nauče kako da utiču na budućnost svoje zajednice. Festival će se odžati u Svečanoj sali Gimnazije ,,Bora Stanković” u Vranju u petak, 26. aprila u 12 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
,,Očekuju vas prezentacije omladinskih organizacija iz Vranja i ostalih gradova Srbije, dinamična panel diskusija sa aktivistima iz Vranja, a ostavili smo vreme i za vaša pitanja. Za kraj smo pripremili interaktivnu radionicu na temu rodne ravnopravnosti, o kojoj je jako bitno da javno govorimo i koja je aktuelni problem današnjice”, rekli su iz ovog udruženja.

Na festivalu će govoriti aktivistkinja iz Vranja i studentkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu Emilija Milenković, predsednik udruženja ,,Aktivisti iz komšiluka” Uroš Ilić, kordinator Kancelarije za mlade u Vranju Luka Trajković, kordinatorka ekonomskog osnaživanja udruženja ,,Atina”, kordinatorka programa ,,Mladi i mediji za demokratski razvoj” Tijana Obradović, aktivistkinja i vršnjačka edukatorka iz Vranja Dejana Deksi Stošić, omladinska radnica Milica Nikolić, generalna sekretarka Nacionalnog komiteta za Srpsko-rusku saradnju, predsednica Saveta za mlade grada Valjeva i osnivačica KZM Valjevo Ivana Petarić .

Neophodno je prijaviti se za festival putem linka, a za srednjoškolce su obezbeđena i opravdanja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.