Epidemiolog iz Vranja: Na jugu Srbije od korone do sada preminulo 21 lice, situacija zahteva oštrije mere

Izvor: Danas, 01.Jul.2020, 20:02

Epidemiolog iz Vranja: Na jugu Srbije od korone do sada preminulo 21 lice, situacija zahteva oštrije mere

"Zbog ozbiljnog širenja virusa pre svega u opštini Vranje, ali i ostalim opština Pčinjskog okruga neophodno je preduzimanje oštrijih mera, od strane Kriznog štaba Vlade Srbije, od aktuelnih kada se malo poštuje socijalna distanca i nošenje zaštitnih maski", kaže u razgovoru za portal Danasa dr Slađan Stanković, epidemilog u Zavodu za javno zdravlje u Vranju (ZZJV).
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Od početka pandemije na jugu Srbije 21 ŽRTVA KORONE

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2020, 10:28

Od početka pandemije 6. marta do današnjeg dana u sedam opština Pčinjskog okruga od virusa Covid 19 preminulo 21 lice, kaže dr Slađan Stanković, epidemilog Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Vranju. – U Vranju je do danas zabeleženo 12 smrtnih slučajeva, četiri u Surdulici, po dva u Vladičinom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.