Dve predstave iz Vranja na „Joakimu“

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve predstave iz Vranja na „Joakimu“

VRANJE –  Na Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić“ koji se održava od  11. do 18. maja u Šabačkom pozorištu, nastupiće i glumci vranjskog pozorišta.Odlukom selektora 51. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije, „Joakim Vujić“, Slobodana Obradovića, Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja predstaviće se u takmičarskoj konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa dva ostavarenja.

Predstava „Narodna drama“, Olge Dimitrijević, u režiji Snežane Trišić učestvovaće u glavnom programu, dok će na „Malom Joakimu“ biti izvedena dečja predstava „E, baš Crvenkapa“, Peđe Trajkovića, u režiji Bojana Stojčetovića.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve predstave Piroćanaca na Festivalu “Joakim Vujić”

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2015

Na ovogodišnjem Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić” koji se održava u Šapcu od 11. do 17. maja, pirotsko Narodno pozorište nastupiće sa dve predstave...Gradimir Filipović, direktor pirotskog Narodnog pozorišta, kaže da je selektor Festivala odlučio da se, među izabranim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.