Dve osobe stradale u Grdeličkoj klisuri

Izvor: Studio B, 27.Jul.2010, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe stradale u Grdeličkoj klisuri

Uzrok teške saobraćajne nesreće, u kojoj su poginule dve osobe, jedna je lakše, a tri su teško povređenje, je nepropisno preticanje, saopštila je vranjska Policijska uprava.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak uveče oko 20:25 časova, na putu E-75 Niš-Vranje, ispred tunela kod sela Manajle u opštini Vladičin Han, poginuli su makedonci Isni B. (29) i Abdula B. (32) iz Hrvatske, teško je povređen Lazam B.(35) iz Makedonije, a lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zadobili su poljski državljani Ireneus K. (44), Božena K.(40) i K. K.(12).

Do nesreće je došlo kada je Isni B. upravljajući automobilom marke "pasat", hrvatskih registarskih oznaka, iz pravca Leskovca ka Vranju, otpočeo nepropisno preticanje teretnog vozila, prešao na levu saobraćajnu traku i direktno udario u automobil "reno scenik", poljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ireneus K. Pasat je, zatim, udario u teretno vozilo nad kojim je Isni B. vršio preticanje.

Povređenim licima lekarska pomoć je ukazana u Medicinskom centru u Vranju. Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Vranju, zamenik osnovnog javnog tužioca u Vranju i policijski službenici Policijske uprave.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Grdeličkoj klisuri

Izvor: Šumadija Press, 27.Jul.2010

Dvojica stranih državljanina, najverovatnije iz Makedonije, poginula su u nesreći u Grdeličkoj klisuri, troje iz Poljske i jedan iz Hrvatske teško povređeni.

Nastavak na Šumadija Press...

Dvoje Makedonaca poginuli u Grdaličkoj klisuri

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2010

Muž i žena iz Makedonije poginuli su teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak uveče dogodila u Grdeličkog klisuri, nedaleko od Vranja, potvrdio je za "Makfaks" izvor iz makedonskog ministarstva unutrašnjih poslova. U nesreći su povređene još četiri osobe, tri iz Poljske i jedna iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Preticanje uzrok nesreće kod Vranja

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2010

Do nesreće je došlo kada je Isni B. upravljajući "pasatom", iz pravca Leskovca, nepropisno preticao teretno vozilo, prešao na levu traku i udario u "reno scenik"

Nastavak na Večernje novosti...

NESREĆU IZAZVALO NEPROPISNO PRETICANJE

Izvor: Kurir, 28.Jul.2010, 08:07

VLADIČIN HAN - Nepropisno preticanje izazvalo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve osobe, jedna je lakše, a tri su teško povređene, saopštila je vranjska Policijska uprava...Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak uveče oko 20.25 časova, ispred tunela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.