Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Marković iz AK „Vranjski maratonci“ dobila bronzanu medalju

VRANJE-NIŠ

U Nišu su sinoć dodeljena priznanja za najbolje trkače u Niškoj trkačkoj ligi za 2019. godinu.

Na sinoćnoj podeli priznanja Dunja Marković iz AK „Vranjski maratonci“ dobila je bronzanu medalju u apsolutnom plasmanu u konkurenciji žena.

Medalje su dobili  i Aleksandra Kržalić i Nikola Janjić.

Niška trkačka liga namenjena je ljubiteljima rekreativnog trčanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i njen cilj je da promoviše sport kao važan segment zdravog života. U njoj učestvuju trkači iz raznih gradova.

Ove godine deo članova AK „Vranjski maratonci“ je učestvovao i tokom prolećnog i jesenjeg dela.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dunja osvojila BRONZU u Nišu

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jan.2020, 11:55

Dunja Marković iz AK Vranjski maratonci osvojila je bronzanu medalju u Niškoj trkačkoj ligi. U Nišu su dodeljena priznanja za najbolje trkače u Niškoj trkačkoj ligi za 2019. godinu.    Niška trkačka liga namenjena je ljubiteljima rekreativnog trčanja i njen cilj je da promoviše sport...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.