Dubočica rešila pitanje desnog beka, dva pojačanja stigla u Vranje

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 13:18

Dubočica rešila pitanje desnog beka, dva pojačanja stigla u Vranje

Rukometaši Dubočice 54 i Vranja 1957 predstavljaće jug Srbije u rukometnoj ARKUS ligi naredne sezone, a Leskovčani su rešili jedan od gorućih problema, pošto je ugovor sa klubom potpisao desni bek Aleksa Milošević. Sa formiranjem tima krenuli su i Vranjanci, čije redove su pojačali Danilo Živković i Aleksa Maksić.

Nakon Petra Petrovića i braće Pavlović, ali i Ristovića i Anđelkovića koji su produžili ugovore sa klubom, u redove tima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa klupe predvodi selektor juniorske reprezentacije Đorđe Teodorović stigao je levoruki Aleksa Milošević. Bivši igrač Dinama iz Pančeva, Crvene zvezde i Novog Pazara, jedan deo karijere proveo je i u Rumuniji, a prošao je i sve reprezentativne selekcije. 24-godišnji Milošević u Leskovac stiže iz Pančeva; foto: RK Dubočica

Posle više od jedne decenije u vrh srpskog ruokometa vratili su se i rukometaši Vranja, koji će imati izuzetno težak posao, a to je da pre svega izbore opstanak. Ugovor sa klubom do sada su produžili trener Aleksandar Radosavljević, golman Mladen Španjević, kao i rukometaši Đorđe Čolović i Marko Ivančević, dok su stigla i dva pojačanja.

Vranjanci zadržali kostur tima; foto: Super B ligaŽuti dres naredne sezone nosiće 22-godišnji Danilo Živković, koji igra na poziciji desnog krila, a u Vranje dolazi iz Grčke, dok je tokom karijere nosio dres Šamota. Drugo pojačanje je mnogo zvučnije, pošto se radi o Aleksi Maksiću, najboljem strelcu prošlogodišnje Super B lige u dresu Goč Merkura, dugogodišnjem rukometašu beogradskog Partizana, ali i sinu legendarnog Nenada Maksića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.