Izvor: RTS, 22.Maj.2021, 20:21

Dobitnik stana: Imam troje dece i devetoro unučadi, još ćemo se dogovoriti ko će da se seli

U drugom prolećnom izvlačenju nagradne igre Uzmi račun i pobedi, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Slobodan Ćerimović iz Vranja. Budući da ima dvojicu sinova, ćerku i devetoro unučadi, Ćerimović kaže da će se ukućani još dogovoriti ko će se preseliti u novi stan.
Glumica Jelena Gavrilović bila je srećne ruke u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" za Slobodana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ćerimovića iz Vranja i njegovu mnogobrojnu porodicu izvukavši kovertu sa njegovim imenom kada je na red došao stan u naselju "Zemunske kapije".

Ćerimović kaže da nagradu nije očekivao. "Iako samo igrao ranije razne nagradne igre, nisam ništa dobio", dodao je Ćerimović.
"Slao sam dosta koverata, samo ove nedelje poslao sam sedam. Nastaviću i nadalje da šaljem koverete", navodi Ćerimović.
Budući da ima dvojicu sinova, ćerku i devetoro unučadi, Ćerimović kaže da će se ukućani još dogovoriti ko će se preseliti u novi stan.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMA DEVETORO UNUČADI: Slobodan iz Vranja je srećni dobitnik stana u Zemunskim kapijama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021

Pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije...U drugom prolećnom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Slobodan Ćerimović iz Vranja...Glumica Jelena Gavrilović bila je srećne ruke u nagradnoj igri "Uzmi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.