IMA DEVETORO UNUČADI: Slobodan iz Vranja je srećni dobitnik stana u Zemunskim kapijama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 21:31

IMA DEVETORO UNUČADI: Slobodan iz Vranja je srećni dobitnik stana u Zemunskim kapijama (VIDEO)

Pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

U drugom prolećnom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Slobodan Ćerimović iz Vranja.

Glumica Jelena Gavrilović bila je srećne ruke u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" za Slobodana Gavrilovića iz Vranja i njegovu mnogobrojnu porodicu izvukavši kovertu sa njegovim imenom kada je na red došao stan u naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zemunske kapije".

Ćerimović kaže da nagradu nije očekivao.

- Iako sam igrao ranije razne nagradne igre, nisam ništa dobio - dodao je Ćerimović.

- Slao sam dosta koverata, samo ove nedelje poslao sam sedam. Nastaviću i nadalje da šaljem koverete - navodi Ćerimović.

Budući da ima dvojicu sinova, ćerku i devetoro unučadi, Ćerimović kaže da će se ukućani još dogovoriti ko će se preseliti u novi stan.

Da podsetimo, pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila "fijat 500L".
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.