Izvor: JUGpress.com, 11.Dec.2023, 21:41

Do večeras prijava za istraživanje ,,Šta ti treba da ga u Vranje nema?”

VRANJE

Rok za prijava za istraživanja potreba mladih u Vranju u oblasti neformalnog obrazovanja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena „Šta ti treba da ga u Vranje nema“ je do 11. decembar do ponoći, a link za prijavu je dostupan na linku.

Inicijativa ima za cilj prilagoditi prvi program Omladinskog centra potrebama mladih u Vranju.

Proces uspostavljanja Omladinskog centra pokrenut je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nakon dijaloga mladih sa donosiocima odluka u novembru 2022. godine.

Istraživanje je namenjeno mladima od 15 do 30 godina, a fokus grupe, kao tehnika kvalitativnih istraživanja, biće održane 16. i 17. decembra u Vranju. Svaki učesnik fokusa grupe dobija poklon vaučer od 2000 dinara za tehničku opremu kao zahvalnost za doprinos poboljšanju položaja mladih u Vranju.

„Istraživanje potreba mladih Šta ti treba da ga u Vranje nema“ deo je projekta „Mladi u Centru“ koji sprovodi udruženje Aktivisti iz komšiluka. Projekat se realizuje uz podršku Švedske u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“, navode iz Udruženja „Aktivisti iz komšiluka“. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.