Đukić Dejanović povređena u saobraćajnoj nesreći

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović povređena u saobraćajnoj nesreći

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović primljena je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, nakon saobraćajne nezgode na putu ka Nišu, kod Grdeličke klisure.

Po nezvaničnim informacijama, Đukić Dejanović ima prelom ključne kosti.

"U toku je dijagnostika, kako bismo utvrdili težinu njenih povreda. U toku večeri biće saopšteno njeno zdravstveno stanje", rekli su za Betu u Urgentnom centru KC Niš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Nezvanično se saznaje da je automobil u kojem je bila Đukić Dejanović, prilikom preticanja jednog teretnog vozila udario u drugo teretno vozilo koje se kretalo u pravcu Vranja.

Đukić Dejanović i njen vozač su se vraćali s mitinga Aleksandra Vučića, održanog u Vranju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović povređena u udesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2017

Ministarka bez portfelja i potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović povređena je u saobraćajnoj nesreći kod Grdeličke klisure, javila je večeras Radio-televizija Srbije...Đukić Dejanović i njen vozač su povređeni kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Slavica Đukić Dejanović povređena u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Grdeličke klisure

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Mar.2017, 01:23

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović povređena je u udesu koji se dogodio kod Grdeličke klisure i prebačena je u Klinički centar u Nišu. Gospođa Đukić Dejanović ima prelom ključne kosti, povredu ramena i nije životno ugrožena...Đukić Dejanovićeva i...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.