Dinamo uknjižio DRUGU POBEDU

Izvor: OkRadio.rs, 30.Sep.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo uknjižio DRUGU POBEDU

Dinamo iz Vranja je zabeležio drugu pobedu u Super ligi Srbije, pošto je u 10. kolu sa 1:0 kao domaćin savladao Mačvu iz Šapca. Gol odluke za Vranjance postigao je Dimitrov iz jedanaesterca u 51. minutu.   Gosti su u finišu utakmice ostali i bez isključenog Gavrića zbog dva žuta kartona.   Ipak, i pored ove značajne pobede, Vranjanci zauzimaju poslednje mesto na tabeli Super lige.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dinamo konačno slavio

Izvor: juGmedia, 01.Okt.2018, 10:22

U okviru 10. kola Super lige Srbije, fudbaleri vranjskog Dinama pobedili su šabačku Mačvu rezultatom 1:0 (0:0) kao domaćini na stadionu u Surdulici...Pogodak iz jedanaesterca postigao je Željko Dimitrov u 52. minutu susreta. ..Dinamo je nakon ove pobede i dalje poslednji na tabeli sa osvojenih šest...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.