Žervinjo doneo bodove Parmi, Empoli ima za čime da žali (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žervinjo doneo bodove Parmi, Empoli ima za čime da žali (video)

Treća pobeda povratnika u elitu od početka sezone u Seriji A.

Sedmo kolo italijanske Serije A nastavljeno je duelom između Parme i Empolija, a pobedu je ostvario domaćin, rezultatom 1:0.

Čovek odluke bio je Žervinjo, koji je postigao gol odluke u 33. minutu meča, posle akcije po desnoj strani i odlične saradnje sa Barilom.

Parma je ovu prednost uspela da zadrži do kraja, iako je Empoli imao nekoliko odličnih prilika da večeras bar dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjednačenja.

U finišu prvog poluvremena, Miha Zajc je pogodio stativu, u nastavku su opasno pretili Benaser, pa Mhelidze u samoj završnici, ali se istakao i golman Parme Sepe.

Parma se ovom pobedom probila na deveto mesto sa 10 bodova, Empoli ima pet na 18. poziciji.

Večerašnji program u Seriji A završava se utakmicom Sasuolo - Milan od 20:30h, a ostale današnje rezultate možete da vidite OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL - Slavlje u Vranju, buđenje Voždovca, remi u Kruševcu

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018

U senci derbija u Nišu, večeras odigrane još četiri utakmice 10. kola Superlige...Dinamo iz Vranja je zabeležio drugu pobedu u srpskom prvenstvu, pošto je sa 1:0 kao domaćin savladao Mačvu...Gol odluke postigao je Dimitrov iz jedanaesterca u 51. minutu, a gosti su u finišu ostali i bez isključenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.