Dinamo trijumfovao u Kruševcu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo trijumfovao u Kruševcu

Na startu sezone u Prvoj ligi Srbije vranjski Dinamo je slavio u Kruševcu pobedivši Napredak rezultatom 3:1, iako su domaćini vodili sa 1:0.

U 9. minutu domaćin je posle jedne brze akcije poveo sa 1:0 golom Lemajića. Do izjednačenja su Vranjanci došli nakon pola sata od primljenog gola.

Strelac izjednačujućeg gola bio je Radovanović.

Do kraja prve deonice meča, Dinamo je došao u vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << preko Ananija i otišao na odmor sa golom prednosti (2:1).

Tek što je ušao u igru, poslednje pojačanje Dinama, Dijabi postigao je treći gol za svoj tim što se ispostavilo kao konačan rezultat meča.

Napredak je imao do kraja utakmice dve prilike za gol, ali je golman Dinama, Trifunović uspešno intervenisao.

U drugom kolu Dinamo dočekuje Slobodu iz Užica.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.