Dinamo slavio u Kruševcu

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo slavio u Kruševcu

VRANJE – Fudbaleri Dinama savladali su na startu sezone u Prvoj ligi Srbije ekipu Napredak iz Kruševca, na njihovom terenu rezultatom 3:1.

Napredak je imao do kraja utakmice imao još dve prilike za gol, ali je golman Dinama, Trifunović uspešno intervenisao, pa je utakmica završena pobedom Vranjanaca. U drugom kolu Dinamo dočekuje ekipu  Slobode iz Užica.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Putari” kreću od nule

Izvor: NTV.rs, 16.Avg.2015

Niški kuglaški klubovi intenzivno se pripremaju za novu takmičarsku sezonu. Posle istupanja iz Super lige Niš-Put će se takmičiti u Prvoj srpskoj ligi, zajedno sa Meraklijama. Prvenstvo počinje 19.septembra. U prvom kolu “Putari” će ugostiti Jagodinu, dok će Meraklije gostovati u Kruševcu....

Nastavak na NTV.rs...

Dinamo trijumfovao u Kruševcu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2015, 09:44

Na startu sezone u Prvoj ligi Srbije vranjski Dinamo je slavio u Kruševcu pobedivši Napredak rezultatom 3:1, iako su domaćini vodili sa 1:0...U 9. minutu domaćin je posle jedne brze akcije poveo sa 1:0 golom Lemajića. Do izjednačenja su Vranjanci došli nakon pola sata od primljenog gola...Strelac...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.