Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 13:36

Devetnaestogodišnji mladić iz Vranja se otrovao, pokazala obdukcija

VRANJE

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je istragom utvrđeno da se Lazar Ljubisavljević (19) iz sela Stropsko kod Vranja otrovao lekovima u Surdulic.

Odmah posle pronalaženja tela mladića Više javno tužilaštvo u Vranju naložio je obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

„Prema nalazu Zavoda, smrt L.Lj. je nastupila usled trovanja antikonvulzivnim lekom-valproinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kiselinom i neuroleptikom (klozapinom). Na lešu nisu utvrđene mehaničke povrede“, navodi se u izveštaju Zavoda.

Podsećamo, telo nesrećnog mladića je pronađeno u nedostupnom delu parcele uraslom u bagremu i trnju, 26. marta u blizini Srednje škole „Josif Pančić“ u Surdulici.

Njegov nestanak je prijavljen policiji šest dana ranije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.