Deo Bolnice za praznike bez grejanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jan.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Bolnice za praznike bez grejanja

Pacijenti i osoblje odeljenja Neurologije Bolnice u Vranju od 1. do 4. januara smrzavali su se bez grejanja.

Osim Neurologije grejanje je bilo u prekidu i na Dečijem odeljenju, ali je tamo prema rečima načelnice doktorke Zorice Parezanović klima bila dovoljna da se ljudi i deca ne smrzavaju.

Do prekida u grejanju došlo je kako se saznaje zbog pucanja cevi na instalacijama.

Iz „Novog doma“ tvrde da u grejali bez prestanka za praznike, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da kod njih nije bilo zastoja i da pomenuta havarija u Zdravstvenom centru nije u njihovoj nadležnosti.

- U pitanju je sekundarna mreža koja je u nadležnosti Zdravstvenog centra. To sigurno nije do nas već je verovatno trebalo ispustiti vazduh iz instalacija - kaže direktor „Novog doma“ Nebojša Radulović
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.