Defile pripadnika čete policijskih konjanika

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Sep.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile pripadnika čete policijskih konjanika

U okviru manifestacije ,,Dani Vranja", juče je organizovan defile pripadnika čete konjanika Policijske brigade Beograda, u pratnji orkestra policije.

Obraćajući se prisutnima, predstavnik ,,Jumka" Dragan Novković, izrazio je zadovoljstvo što je u Vranju priređen defile, i to zahvaljujući podršci Ministarstva unutrašnjih poslova i lokalne samouprave. ,,Reč je o elitnoj jedinici, koja se brine o javnom redu i miru, o jedinici koja je ponos policije. Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mi je drago što su građani Vranja u prilici da vide deo jedinice, ali i da čuju orkestar", naglasio je Novković.

Jučerašnjem događaju prisustvovao je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima i mnogobrojni građani.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.