Danas i sutra besplatni tehnički pregledi vozila za žene

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas i sutra besplatni tehnički pregledi vozila za žene

MUP i Auto-moto savez Srbije će, povodom 8. marta, Dana žena, za sve dame organizovati besplatnu proveru tehničke ispravnosti vozila u regionalnim centrima AMS S u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Užicu i Vranju.

Kako je saopštio MUP, cilj akcije je da se poveća sigurnost svih učesnika u saobraćaju, jer je ispravnost automobila važna za smanjenje nezgoda na putevima. Provera vozila biće organizovana danas od 11 do 14 časova, a u ponedeljak, 9. marta, tokom celog radnog dana.

Žene će, takođe, moći da postanu i članovi AMS S, čime ostvaruju pravo na pomoć na putu.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Besplatan tehnički povodom Dana žena

Izvor: B92, 08.Mar.2015

Povodom 8. marta, Dana žena, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Auto-moto savez Srbije, organizuju za sve dame besplatnu proveru tehničke ispravnosti njihovih vozila u regionalnim centrima AMSS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Užicu i Vranju...Kako je saopštio MUP, cilj akcije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.