Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2021, 20:03

Da li će odbornici raspravljati o odluci da predsednik Skupštine grada bude prvi na listi za dobijanje sredstava za nabavku kotla za grejanje ?

VRANJE

Pored svečane za sutra je zakazana i radna sednica gradskog parlamenta.

Pred gradskim odbornicima biće nekoliko veoma značajnih tačaka dnevnog reda, kao što je Predlog Odluke o usvajanju izmena i dopuna Plana generalne regulacije Zone 2 u Vranju.

Da li će se u dopunjenom dnevnom redu, ako ga bude i bilo, naći i ostavka ili smena predsednika Skupštine grada Dejana Tričkovića,  zbog „afere kotao“ za sada je neizvesno.

Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << o aferi o kojoj se u Vranju već danima govori, ali ne na zvaničnim mestima, već na ulici i kafanama.

O čemu se zapravo radi?

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je predsednik Skupštine grada Dejan Tričković prvi na preliminarnoj rang listi za dobijanje sredstava za nabavku i ugradnju kotlova u porodičnoj kući.

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Vranja, koju je osnovalo Gradsko veće, odlučila je da Tričkovićeva prijava dobije najviše poena. Tako je on izbio na prvo mesto od pet prijava koliko su građani podneli kako bi dobili novac iz gradskog budžeta.

Tričković bi posle završenog konkursa koji je trebalo da bude finansijska olakšica Vranjancima da zamene stolariju, kotlove za grejanje ili postave solarno grejanje, mogao da dobije 85.000 dinara za zamenu kotla jer je prvi na preliminarnoj rang listi.

Vranjanci su zgranuti i ne mogu da veruju, pa jedva čekaju da vide rasplet ove situacije, odnosno da li će o tome sutra na sednici Skupštine grada, na čijem je čelu Tričković, biti reči.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.