DS proslavio Đurđevdan

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS proslavio Đurđevdan

Gradski odbor DS-a u vranju proslavio je svju stranačku slavu, Đurđevdan. U stranačkim prostorijama okupilo se više od sto ljudi, a među gostima je bilo i predstavnika svih stranaka. Skupu, koji je govorom otvorio predsednik GrO Slobodan Stamenković prisustvovao je i gradonačelnik Zoran Antić, uz delegacije SPS-a, SNS-a, SDPS-a, JS-a, PUPS-a, SDS-a... Kum ovogodišnje slave bio je direktor Direkcije Dragan Stojković, koji je najpre presekao slavski kolač u ckvi Svete Trojice u Vranju, a potom i organizovao posluženje za sve prisutne goste.  
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Demokrate proslavile Đurđevdan

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2015

Gradski odbor DS-a u Vranju proslavio je svoju stranačku slavu, Đurđevdan. U stranačkim prostorijama okupilo se više od sto ljudi, a među gostima je bilo i predstavnika svih stranaka. Skupu, koji je govorom otvorio predsednik GrO Slobodan Stamenković prisustvovao je i gradonačelnik Zoran...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.