DRAMATIČNA NESREĆA U VRANJU: Maloletni vozač motocikla teško povređen u sudaru sa Audijem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 12:51

DRAMATIČNA NESREĆA U VRANJU: Maloletni vozač motocikla teško povređen u sudaru sa Audijem!

Teška nesreća u Vranju.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Sutjeskinoj ulici u Vranju, došlo je do ozbiljnih povreda kod vozača motocikla, koji je imao samo 16 godina. Nesreća se dogodila kada je automobil marke Audi, kojim je upravljao vozač star 25 godina, sudario sa motociklom koji je vozio maloletni vozač.

Vozač motocikla je zadobio teške telesne povrede, dok je putnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na motociklu, koja je imala 22 godine, prošla sa lakšim povredama. Nakon pružene medicinske pomoći i dijagnostike u Zdravstvenom centru u Vranju, utvrđeno je da su povrede vozača motocikla ozbiljne, zbog čega je prebačen u Klinički centar u Nišu radi daljeg lečenja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Maloletni motociklista teže povređen u udesu u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2023

U sudaru motocikla i automobila koji se u nedelju, 16. juna, dogodio u Sutjeskinoj ulici u Vranju, jedna osoba teže je povređena, a jedna lakše...Teške telesne povrede zadobio je 16-godišnjak koji je upravljao motociklom, a putnica koja je takođe bila na motoru zadobila je lake telesne povrede...Vozač...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.