Četiri saobraćajke i pretnje tokom vikenda u Vranju

Izvor: juGmedia, 17.Avg.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri saobraćajke i pretnje tokom vikenda u Vranju

VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju, od 14. do 16. avgusta ove godine, registrovane su četiri  saobraćajne nezgode u kojima je  jedna osoba lakše povređena, saopšteno je danas iz policije.

Usaopštenju se još i navodi da su četiri osobe zadržane zbog upravlјanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Registrovana su tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru: ugrožavanje sigurnosti drugog lica pretnjom, nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje i kockanje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U Pomoravlju za vikend povređeno 15 osoba u saobraćajnim udesima

Izvor: Blic, 17.Avg.2015

U 11 saobraćajnih nezgoda u Pomoravskom okrugu tokom proteklog vikenda povređeno je petnaest osoba, saopšteno je danas iz policije...- Dvojici vozača određena je mera zadržavanja zbog upravljanja vozilom pod..dejstvom alkohola, zbog prebrze vožnje sankcionisana su 242 vozača - navodi se u saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.