Čestitka gradonačelnika Vranja

Izvor: JUGpress.com, 06.Jan.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka gradonačelnika Vranja

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković uputio je prazničnu čestitku svim pravoslavnim vernicima, koji slave Dan Hristovog rođenja, uz iskrene želje da Badnje veče i Božić dočekaju dobrog zdravlja, u duhu mira, ljubavi i solidarnosti.

„Dani pred nama podsećaju nas na temeljne ljudske vrednosti i duhovni mir. Ovi praznici su vreme plemenitosti i praštanja. Međusobno uvažavanje i poštovanje zvezda je vodilja za blagostanje i napredak naše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lokalne zajednice. Neka nam božićni praznici ojačaju veru u bolje sutra i donesu nadu za nove uspehe. Zajedno stvaramo bolje uslove života. U ime gradskog rukovodstva i u svoje lično ime, želim da vaše domove obasja toplina, radost i spokoj. Mir Božji, Hristos se rodi!“.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Dan zaljubljenih

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božićna čestitka gradonačelnika Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jan.2019, 12:39

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković uputio je prazničnu čestitku svim pravoslavnim vernicima, koji slave Dan Hristovog rođenja, uz iskrene želje da Badnje veče i Božić dočekaju dobrog zdravlja, u duhu mira, ljubavi i solidarnosti. - Dani pred nama podsećaju nas na temeljne ljudske vrednosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.