Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovčanin uhapšen zbog heroina koji je zaplenjen u Švajcarskoj

BUJANOVAC-VRANJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu i policijom i tužilaštvom u Švajcarskoj, uhapsili su V. B. (1988) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << on početkom marta ove godine angažovao D. B. (1992) iz Aranđelovca da mu radi dalje prodaje prenese iz Srbije u Švajcarsku oko dva kilograma heroina, saopštila je vranjska policija

. Policija Švajcarske je ovu drogu, upakovanu u osam paketa, pronašla kod D. B. na graničnom prelazu sa Austrijom i uhapsila ga.

Osumnjičenom V. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.