Uhapšen mladić osumnjičen za napad nožem kod Kliničkog centra

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić osumnjičen za napad nožem kod Kliničkog centra

Niška policija uhapsila je 23-godišnjaka za kojeg sumnja da je u nedelju ujutru, nedaleko od Kliničkog centra Niš, nožem izbo 15-godišnjaka nanevši mu teške telesne povrede.

Sumnja se da je uhapšeni M. Z. bio vinovnik incidenta koji se dogodio ispred pekare.

Sumnja se da je on juče u blizini Kliničkog centra Niš nožem ubo u stomak 15-godišnjeg mladića, nanevši mu teške telesne povrede - piše u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva maloletnika u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019

Policija u Nišu uhapsila je danas 23-godišnjeg M. Z. iz Niša, zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju...On se sumnjiči da je u nedelju nedaleko od Kliničkog centra u stomak ubo 15-godišnjeg mladića koji je tu prosio i naneo mu teške telesne povrede, prenose Niške vesti...Njemu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.